ВМРО-ДПМНЕ обвинува дека Владата ја носи Македонија во енергетска неизвесност

Потпретседателката на ВМРО-ДПМНЕ, Гордана Димитриеска Кочоска на прес-конференција објави документ со кој, вели, се гледа дека СДСМ … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ обвинува дека Владата ја носи Македонија во енергетска неизвесност