ВМРО-ДПМНЕ објави дека собрале 45 илјади граѓански потписи против пописот

Но, нивната иницијатива сепак е неформална и не би можела да има правни последици, откако претходно, беше … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ објави дека собрале 45 илјади граѓански потписи против пописот