ВМРО-ДПМНЕ: Не ни очекувавме на Русковска и Кацарска да им се допаднат нашите спотови

Не очекувавме на Вилма Рускоска и Добрила Кацарска да им се допаднат спотовите на ВМРО-ДПМНЕ кои ја отсликуваат вистината, исто како што … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ: Не ни очекувавме на Русковска и Кацарска да им се допаднат нашите спотови