ВМРО-ДПМНЕ не ја поддржува најавената даночна реформа: Ние сме за ниски даноци

„Ќе кажам јасно и директно, ВМРО-ДПМНЕ е за ниски даноци и не само што е против зголемување … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ не ја поддржува најавената даночна реформа: Ние сме за ниски даноци