ВМРО-ДПМНЕ: Нашите градоначалници нема повеќе да присуствуваат на ниту еден настан на Арсовска

Скопската градоначалничка денеска промовираше проект во Општина Гази Баба кој, како што посочија од ВМРО-ДПМНЕ, бил поддржан … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ: Нашите градоначалници нема повеќе да присуствуваат на ниту еден настан на Арсовска