ВМРО-ДПМНЕ: Ковачевски може да го реши проблемот со приватните превозници зашто негов кадар го создаде

Од партијата велат дека проблемот е од СДСМ и оти тие можат и да го решат – … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ: Ковачевски може да го реши проблемот со приватните превозници зашто негов кадар го создаде