ВМРО-ДПМНЕ: Каде се вакцините што ни ги ветија Грција и Бугарија?

Од опозициската партија велат дека нема ниту точен датум кога ќе започне вакцинација, ниту колку вакцини се … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ: Каде се вакцините што ни ги ветија Грција и Бугарија?