ВМРО-ДПМНЕ ја презентира изборната програма: Доаѓа крај на попустлива надворешна политика

Муцунски повтори дека во постоечките политички услови нема да има уставни измени, додавајќи дека „одложната примена на … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ ја презентира изборната програма: Доаѓа крај на попустлива надворешна политика