ВМРО-ДПМНЕ излезе со афера „Броило“ против премиерот: Ковачевски и неговиот кум вртат бизнис во енергетиката од 26 милиони евра

Пратеникот и член на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, Миле Лефков најави дека во наредниот период целосно ќе … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ излезе со афера „Броило“ против премиерот: Ковачевски и неговиот кум вртат бизнис во енергетиката од 26 милиони евра