ВМРО-ДПМНЕ и „Вреди“ ќе формираат работни групи кои ќе преговараат за евентуалната коалиција

По завршувањето на средбата, од ВМРО-ДПМНЕ информираа дека од понеделник ќе продолжат дискусиите со претставниците на „Вреди“ … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ и „Вреди“ ќе формираат работни групи кои ќе преговараат за евентуалната коалиција