ВМРО-ДПМНЕ и Левица поднесоа 4 500 амандмани и ги блокираа законите за покачување на платите во судството

ВМРО-ДПМНЕ и Левица поднесоа вкупно 4 500 амандмани за четирите закони со кои се бараше покачување на … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ и Левица поднесоа 4 500 амандмани и ги блокираа законите за покачување на платите во судството