ВМРО-ДПМНЕ е виновна што ФК „Вардар“, па и граѓаните нема да ги добијат ветените субвенции, обвинува Арсовска

Благодарение на нестручните амандмани поднесени од страна на советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и блокадата на ребалансот на … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ е виновна што ФК „Вардар“, па и граѓаните нема да ги добијат ветените субвенции, обвинува Арсовска