ВМРО-ДПМНЕ бара од МВР 24 часа да ги обезбедува училиштата поради дојавите за бомби

„Го повикувам МВР да си ја работи работата и да ги обезбеди училиштата 24 часа и неспособноста … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ бара од МВР 24 часа да ги обезбедува училиштата поради дојавите за бомби