Влезот во ЕУ, но и заштитата на идентитетските обележја се од стратегиски интерес за државата, порачал Мицкоски на средбата со О’Брајан

Освен помошник-државниот секретар на САД за Европа и Евроазија и лидерот на опозицијата, на средбата биле присутни … Продолжи со читање Влезот во ЕУ, но и заштитата на идентитетските обележја се од стратегиски интерес за државата, порачал Мицкоски на средбата со О’Брајан