Влегувањето во рецесија не е најстрашното што може да се случи, важно е одлуките што се носат да имаат ефект, смета Битиќи

Како земја сме се справиле и со потешки ситуации, ќе се справиме и од излегување од рецесија, … Продолжи со читање Влегувањето во рецесија не е најстрашното што може да се случи, важно е одлуките што се носат да имаат ефект, смета Битиќи