Власта по брза постапка ќе ги намалува казните за злоупотреба на службената положба и злосторничко здружување

Намалувањето на казните за членовите 353 и 394 се дел од поширок предлог-пакет измени на Кривичниот законик, … Продолжи со читање Власта по брза постапка ќе ги намалува казните за злоупотреба на службената положба и злосторничко здружување