Власта да обезбеди континуитет во функционирањето на ОТА – бара ЕУ

Повод за ваквиот став на ЕУ е тоа што на актуелниот директор на Оперативно-техничката агенција мандатот му … Продолжи со читање Власта да обезбеди континуитет во функционирањето на ОТА – бара ЕУ