Владите на С Македонија и Србија потпишаа договори во кои фокусот е на интересот на граѓаните и економиите на двете земји

Документите што беа потпишани се во насока на натамошно приближување на двете држави, економии и народи, а … Продолжи со читање Владите на С Македонија и Србија потпишаа договори во кои фокусот е на интересот на граѓаните и економиите на двете земји