Владина делегација оддаде почит на борците по повод 78-годишнината од ослободувањето на Скопје

По повод одбележувањето на 78-годишнината од ослободувањето на Скопје, владина делегација составена од министерот за правда Никола … Продолжи со читање Владина делегација оддаде почит на борците по повод 78-годишнината од ослободувањето на Скопје