Владата за меморандумот од Бугарија: Тврдењата и изјавите кои содржат навреди не водат кон пријателство

Договорот за пријателство, добрососедство и соработка со Република Бугарија создава правна рамка и нуди инструменти за менаџирање … Продолжи со читање Владата за меморандумот од Бугарија: Тврдењата и изјавите кои содржат навреди не водат кон пријателство