Владата в среда ќе носи одлука за донирање 12 хеликоптери на Украина, објави министерката за одбрана

Анализата на барањето од Украина за донирање ваква опрема што ја правел тим од генералштабот на Армијата … Продолжи со читање Владата в среда ќе носи одлука за донирање 12 хеликоптери на Украина, објави министерката за одбрана