Владата се согласила на огромни пенали кон „Бехтел и Енка“ ако не се обезбеди поголема работна недела – вели Николоски од ВМРО-ДПМНЕ

Повикувајќи се на одредби од договорот меѓу Владата и американско-турскиот конзорциум, Николоски рече дека ако во рок … Продолжи со читање Владата се согласила на огромни пенали кон „Бехтел и Енка“ ако не се обезбеди поголема работна недела – вели Николоски од ВМРО-ДПМНЕ