Владата прифатила само една третина од иницијативите на ДКСК, затоа сме на такво место на „Транспаренси“, вели Пендаровски

Владата треба да и даде двапати поголема поддршка на Антикорупциската комисија зашто тие луѓе имаат волја да … Продолжи со читање Владата прифатила само една третина од иницијативите на ДКСК, затоа сме на такво место на „Транспаренси“, вели Пендаровски