Владата препорача разрешување на Јани Макрадули од директор на „Пошта“

За нов директор Владата предлага Надзорниот одбор да го избере Васко Стефанов, кој на оваа функција би … Продолжи со читање Владата препорача разрешување на Јани Макрадули од директор на „Пошта“