Владата назначи уште еден национален координатор – за намалување ризици од несреќи и катастрофи

Зоран Петров од ДС е именуван за национален координатор за имплементација на национална платформа за намалување ризици … Продолжи со читање Владата назначи уште еден национален координатор – за намалување ризици од несреќи и катастрофи