Владата најави разрешување на целото раководство на М-НАВ и ревизија на досегашното работење

Покрај одлуката за разрешување на целото раководство на М-НАВ, како исход од владината седница зажана за во … Продолжи со читање Владата најави разрешување на целото раководство на М-НАВ и ревизија на досегашното работење