Владата најави нови антикризни мерки со донесувањето на ребалансот на Буџетот

Во пресрет на новиот ребаланс на Буџетот, Владата најави нов сет од антикризни мерки кои, како што … Продолжи со читање Владата најави нови антикризни мерки со донесувањето на ребалансот на Буџетот