Владата на Макрон ги преживеа гласањата за недоверба, нови протести на улиците

Владата се соочи со гласање недоверба откако го протурка законот за зголемување на старосната граница за пензионирање … Продолжи со читање Владата на Макрон ги преживеа гласањата за недоверба, нови протести на улиците