Владата на Косово ќе ги поддржи и ќе им помогне на избраните градоначалници на северот, вели Курти

Според прелиминарните резултати, за градоначалници на Северна Митровица и Лепосавиќ се избрани кандидатите на движењето Самоопределување на … Продолжи со читање Владата на Косово ќе ги поддржи и ќе им помогне на избраните градоначалници на северот, вели Курти