Владата конфузно и проблематично го води процесот за изградба на „Чебрен“, вели Мицкоски

Голема забуна, според лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, се различните одлуки во врска со тоа дали инвеститорот ќе ја … Продолжи со читање Владата конфузно и проблематично го води процесот за изградба на „Чебрен“, вели Мицкоски