Владата ќе почне постапка за поништување на македонското државјанство на Онишченко

Владата го иницираше барањето за одземање на државјанство на Онишченко, по одржаната владина седница на која Агенцијата … Продолжи со читање Владата ќе почне постапка за поништување на македонското државјанство на Онишченко