Владата ќе ја преиспита одлуката за спојување на концесиите за рудникот Иловица-Штука, вели Тренчевска

Одлуката за спојување на двете концесии за рудникот кај струмичкото село Иловица на маса повторно го врати … Продолжи со читање Владата ќе ја преиспита одлуката за спојување на концесиите за рудникот Иловица-Штука, вели Тренчевска