Владата ќе ги враќа на слободниот пазар општините и фирмите кои преку „шема“ незаконски користат струја од регулираниот пазар

Ова за „Блумберг адриа“ денеска го соопшти претседателот на Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ), Марко Бислимоски, откако … Продолжи со читање Владата ќе ги враќа на слободниот пазар општините и фирмите кои преку „шема“ незаконски користат струја од регулираниот пазар