Владата ќе ги субвенционира „Луфтханза“ и „Визер“ за од Скопје да летаат до Франкфурт, Луксембург, Штутгарт, Салцубург и Љубљана

Согласно договорот, „Луфтханза“ ќе лета од Скопје до Франкфурт десет пати неделно почнувајќи од 23 април. Компанијата … Продолжи со читање Владата ќе ги субвенционира „Луфтханза“ и „Визер“ за од Скопје да летаат до Франкфурт, Луксембург, Штутгарт, Салцубург и Љубљана