Владата ќе ги следи препораките на Пендаровски, но не кажува дали ќе им забрани влез на европратеник и други бугарски државјани

Задолжено е Министерството за внатрешни работи да ги преземе сите мерки за обезбедување на реализацијата на настанот … Продолжи со читање Владата ќе ги следи препораките на Пендаровски, но не кажува дали ќе им забрани влез на европратеник и други бугарски државјани