Владата ја укина субвенционираната струја за производителите зашто не ги намалија цените, ја замрзна и цената на лебот

Замрзнатата цена се однесува на белиот и полубелиот леб – таа ќе изнесува 33 денари за леб … Продолжи со читање Владата ја укина субвенционираната струја за производителите зашто не ги намалија цените, ја замрзна и цената на лебот