Владата ја разреши Ана Петровска од директорка на ДИЖС, нов в.д. е Сретен Стојковски

Со ова се потврди информацијата која претпладнето ја објави „360 степени“ за разрешувањето на Петровска Владата на … Продолжи со читање Владата ја разреши Ана Петровска од директорка на ДИЖС, нов в.д. е Сретен Стојковски