Владата ја донесе најавената одлука: Ќе ѝ донира хеликоптери на Украина

Хеликоптерите „ми-24“ што ќе ги донира земјава се од руско производство и се набавени токму од Украина … Продолжи со читање Владата ја донесе најавената одлука: Ќе ѝ донира хеликоптери на Украина