Владата го достави до Собранието дополнувањето на Информацијата за содржината на предлог-преговарачката рамка

Владата денеска според барањата од вчерашната координација во Собранието, достави до Собранието дополнување на Информацијата за содржината … Продолжи со читање Владата го достави до Собранието дополнувањето на Информацијата за содржината на предлог-преговарачката рамка