Владата ги замрзна цените на тестенините и млечните производи: Намалувања за 15 и 10 отсто

Макароните и шпагетите ќе поевтинат за 8-9 денари, вели премиерот Ковачевски За 10 отсто ќе се намали … Продолжи со читање Владата ги замрзна цените на тестенините и млечните производи: Намалувања за 15 и 10 отсто