Владата ги утврди измените на Законот за игрите на среќа: Објектите мора да бидат 500 метри подалеку од училиштата

Со Предлог-законот се зголемуваат и надоместоците за издавање лиценци за игри на среќа Владата на денешната седница … Продолжи со читање Владата ги утврди измените на Законот за игрите на среќа: Објектите мора да бидат 500 метри подалеку од училиштата