Владата е подготвена да ѝ даде на ВМРО-ДПМНЕ да ги формулира амандманите за вметнување на Бугарите во Уставот, вели Маричиќ

Доколку, според него, ја пропуштиме шансата за ЕУ годинава, тогаш ќе влеземе во групата со Босна и … Продолжи со читање Владата е подготвена да ѝ даде на ВМРО-ДПМНЕ да ги формулира амандманите за вметнување на Бугарите во Уставот, вели Маричиќ