Влада: Укината државната матура, учебната година ќе заврши на 10 јуни преку далечинско учење

Државната матура нема да се полага оваа година, а учебната година ќе заврши на 10 јуни со … Продолжи со читање Влада: Укината државната матура, учебната година ќе заврши на 10 јуни преку далечинско учење