Влада: Почнува процесот на објаснувачки скрининг

Попладнево во Брисел ќе се одржи состанокот за отпочнување со скрининг процесот. На овој состанокот, воведно обраќање … Продолжи со читање Влада: Почнува процесот на објаснувачки скрининг