Влада: Моделот за образовниот процес ќе се донесе по мислењето на Комисијата за заразни болести

Конечната одлука за начинот на кој ќе се спроведува наставата од септември ќе биде донесена врз основа … Продолжи со читање Влада: Моделот за образовниот процес ќе се донесе по мислењето на Комисијата за заразни болести