Влада: ЕСМ ќе раководи со БЕГ поради континуирано обезбедување на топлинска енергија

На оваа седница Владата го одобри и текстот на Договор за деловно – техничка соработка со кој … Продолжи со читање Влада: ЕСМ ќе раководи со БЕГ поради континуирано обезбедување на топлинска енергија