„Влада без ДУИ“ и „важност на уставните измени“ – три множества без пресек

Колку се блиску или далеку ставовите на главните актери и колку употребата на исти или слични фрази … Продолжи со читање „Влада без ДУИ“ и „важност на уставните измени“ – три множества без пресек