(ВИДЕО+ФОТО) Почна протестот пред Владата: „Убијци“ и „крадци“ скандираат демонстрантите

„Физиолошки раствор за здравствениот систем што нè убива сите“, „Немам врски, немам лек“, „Психопати во бели мантили“ … Продолжи со читање (ВИДЕО+ФОТО) Почна протестот пред Владата: „Убијци“ и „крадци“ скандираат демонстрантите