(ВИДЕО) Зошто доцни почетокот на изградбата на фабриката за електрични автомобили кај Тетово

На 13 август, на годишнината на Рамковниот договор, во индустриската зона кај Тетово се собраа целиот владин … Продолжи со читање (ВИДЕО) Зошто доцни почетокот на изградбата на фабриката за електрични автомобили кај Тетово