(ВИДЕО) Жестоки протести избија во најголемата фабрика за „ајфон“ во светот

Минатиот месец, фабриката го затвори својот кампус поради зголемениот број случаи на инфекција со коронавирус, што предизвика … Продолжи со читање (ВИДЕО) Жестоки протести избија во најголемата фабрика за „ајфон“ во светот